CESTO :
400 g polohrubej múky
180 g mletého cukru
2 vajcia
prášok do pečiva
1 konzerva ananásu
Vymiešame si vajíčka s cukrom , pridáme múku ,
prášok do pečiva , ananásovú šťavu
a na menšie kúsky pokrájaný ananás .
Pečieme do zlatista .
PLNKA :
33% šľahačková smotana (250 ml)
50 g masla
100 g kokosu
100 g pomletých orechov
100 g cukru
trošku rumu
Všetko spolu zmiešame v malom hrnci , chvíľu povaríme
a rozotrieme na ešte teplé upečené cesto .
Môžeme posypať postrúhanou čokoládou .
Tento kolac je vyborny, pozname ho ako "mexicky svadobny kolac" :-)
OdpovedaťOdstrániťAj u nás je obľúbený :)
OdstrániťVeru fajnotka, poznáme ho tiež :-)
OdpovedaťOdstrániťDakujem za vynikajuci recept, chuti kazdemu :-)
OdpovedaťOdstrániťmnam, musim vyskusat.Kolacik vyzera lakavo.MNAM,MNAMUSKY.
OdpovedaťOdstrániťja by som,tiez rada mala takyto veb o vareni.Rada varim,som aj vyucena kucharka.Jedla si aj fotim.KED NIECO DOBRE UVARIM,A MOJEJ RODINE TO CHUTI,MAM ,ZTOHO RADOST.TAKY PRIJEMNY POCIT.
OdpovedaťOdstrániťTakýto blog je veľmi jednoduché vytvoriť ... je to dobrý pomocník.
OdstrániťZošit s receptami sa mi vždy nikde zapatroší, a takto s fotkami je to oveľa lepšie ;-)
Vyzera chutne...vyskusam ✌️
OdpovedaťOdstrániťNa aky plech je to recept? Velky ci nieco mensie? Casto sa takto oklamem =( Raz je to tak, raz tak. Inak ho prave peciem =)
OdpovedaťOdstrániťRobili sme na veľký a vyšiel super
OdstrániťIba trochu nižší, ale nám nevadí
OdstrániťAk píšete recept, tak základ je poriadne vstupné informácie...plech rozmer...teplota a čas pečenia...či to si máme vycucať z prsta ?
OdpovedaťOdstrániť