štvrtok 14. marca 2013

Kuracie soté v slanej palacinke

Nenáročný a chutný obed .

Potrebujeme :
kuracie mäsko (prsia)

rajčiny a papriky
ľubovoľné množstvo

Nakrájané mäso sprudka opražíme na oleji .
Pridáme soľ , mleté čierne korenie , sójovú omáčku ,
worchestrovu omáčku .
Podlejeme vodou , pridáme zeleninový bujón ...
... ja používam tento . Dusíme 10-15 minút .

Pridáme zeleninu a podusíme ešte nejakých 10 minút .

Môžeme ešte šupnúť 2 PL kečupu ,
ak je šťava príliš riedka , zahustíme múkou .

Popritom si upečieme slané palacinky z múky , mlieka ,
vajíčok a soli .

Ak máme hotovo - môžme palacinky naplniť .

Nám k tomu najviac "pasuje" čerstvá šalátová uhorka  :)


3 komentáre:

  1. Jani dík za recept, niekedy už neviem čo mám variť. Už aj sa v sobotu na to vrhnem. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ako ? Vyskúšala si ?
      Ja tiež často hľadám po internete niečo nové a iné ...
      Varím každý deň , takže už veľakrát fakt neviem čo ... :D

      Odstrániť
  2. Neskutocna gebrenina piate cez deviate.kecup bujon sol sojovka worcester.sojovka sa pouziva na miesto soli ked niekam ide.uz len magi tam chybalo.a toto vsetko caap na palacinku slanu.krasne mokre no fakt mnamka.sorry tak havko by sa potesil.

    OdpovedaťOdstrániť